Voor wie ?

De informatiebijeenkomsten zijn een fijne voorbereiding voor iedere zwangere en haar partner. We bespreken alles wat voorkomt rondom het voeden van je kind, achtergrond informatie over hoe borstvoeding werkt, wat je ongeveer kunt verwachten aan (voedings)gedrag van een pasgeboren baby en tips om goed voorbereid te zijn op de komst van jullie kind. De groepen zijn klein en de bijeenkomsten in een huiselijke sfeer. Je kunt alle vragen in de groep of aan mij persoonlijk stellen. 

Deze avond is geschikt voor alle zwangeren of je nu thuis of in ziekenhuis gaat bevallen. Ook als je nog niet zeker weet of je borstvoeding wilt geven, kan deze bijeenkomst je informatie geven zodat je goed geïnformeerd een eigen afweging kan maken. 

Schrijf je online in. 

Ik verzorg avonden in Schoonhoven, Leiden en IJsselstein. Op dit moment verzorg ik de avonden online. Hieronder staan de ingeplande informatiebijeenkomsten per locatie voor 2021.

IJsselstein en omgeving

  • Dinsdag 27 april 2021
  • Dinsdag 21 september 2021
  • Dinsdag 9 november 2021

Deze infobijeenkomst is voor nu weer ONLINE. De start is om 19:30 uur, via Zoom. Inschrijven kan met onderstaande link. Deelname kost 15 euro.

Zodra het weer mogelijk is om fysiek samen te komen, zal dit hier kenbaar gemaakt worden. Locatie is in IJsselstein.

Schoonhoven, Levenslicht Verloskundigen

  • Donderdag 17 juni 2021 (Zal worden verzorgd door de verloskundigen zelf, ivm mijn verlof)
  • Donderdag 23 september 2021
  • Donderdag 16 december 2021

Voor nu weer online. Mochten de omstandigheden toch zo zijn dat samen komen weer kan: Locatie “De Brug” Pasteurflat, Pasteurweg 100 in Schoonhoven. Start om 20:00 uur, inloop vanaf 19:45 uur. Voor kosten en inschrijving, zie website van Levenslicht Verloskundigen.